Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı gerçek kolaylıkla oluşturulan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek sıkıntı ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Genel amacı insanların binayı zarar kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan düzenır.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Camlı yangın kapıları veya ürkü barlı yangın bapları başka yangın kapısı türleri arasındadır.

Yangın ve ivedi keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu dizi temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Ivedili çıkış bapları ve muvasala muayene sistemleri il ele masraf. Tesis ekiplerinin, müstacel durumlarda uzak bir konumdan Yangın Merdiveni Kapısı evgin çıkış baplarını çallıkıştırma esnekliği sağlayan keder tabanlı bir erişim yoklama sistemi uygulaması gerekebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + dal seti Yangın Çıkış Kapısı veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşunca insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı aslında örgüların bâtın asayiş kahramanlarıdır. Bu binalarda bulunanların yangın çışitalarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son ayar önemlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu Yangın Merdiveni Kapısı görevi üstlenir.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Hiç kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak takkadak çabucak her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *